Utilizarea paginii

Utilizarea webshopului
Am făcut tot posibilul să construim un webshop cu servicii și facilități în așa fel ca Dumneavoastră să găsiți și să cumpărați produsul dorit cât mai ușor. Funcțiile webshop-ului au fost ajustate în primul rând la nevoile care apar în timpul cumpărăturilor personale. Pentru a facilita alegerea celui mai potrivit produs, încercăm să furnizăm cât mai multe informații și propuneri posibile pentru produsele selectate.
Navigare
Dumneavoastră vă puteți informa în webshop despre produsele noastre fără a plasa o comandă. În acest caz introducerea datelor personale nu este necesară. Puteți selecta produse în timpul navigării fără înregistrare sau autentificare, care vor fi stocate temporar, iar dacă Dumneavoastră vă înregistrați prin introducerea datelor personale aceste articole pot fi comandate imediat, astfel nu este nevoie să le selectați din nou după autentificare. Pentru a viziona produsele am creat o structură de meniu pe mai multe nivele. Linkurile de pe pagina principală vă ajută să selectați principalele grupe de produse, în care sunt incluse alte subgrupe. Dând click pe grupul de produse dorit veți primi o listă detaliată de produse. Aici puteți alege produsul dorit, și puteți ajunge pe pagina produsului cu informații detaliate, unde deja se pot găsi imagini și o descriere tehnică detaliată. Pe această pagină puteți găsi prețul și produsul se poate adăuga în coș.
Dacă doriți să vizionați și alte produse, butoanele de control situate pe partea de sus a webshop-ului vă permit să navigați în continuare.
Plasarea comenzii
Sosirea comenzii Consumatorului la Firma noastră este confirmată printr-un mesaj primit automat. Acest mesaj de confirmare este trimis Consumatorului în termen de patruzeci și opt de ore de la plasarea comenzii. Mesajul de confirmare nu constituie o acceptare a ofertei. În caz de eroare privind introducerea datelor Consumatorul este obligat să notifice Firma despre problemă și să ofere date corecte. Prejudiciul suferit din cauza lipsei acestei obligații îi revine Consumatorului.
Plasarea unei comenzi pe site-ul nostru sau confirmarea automată a acesteia nu poate fi considerată ca o înființare contractuală și nu constituie un precontract. Prețurile sunt valabile începând cu publicarea acestora, cu excepția cazurilor în care, în ciuda tuturor eforturilor depuse, acestea au fost afișate greșit, - în special în cazul prețurilor care au fost afișate cu greșeli evidente, semnificativ diferite de valoarea de comercializare sau cele afișate din cauza unei erori de sistem, - în acest caz Firma noastră nu este obligată să livreze produsul la prețul eronat, ci pe lângă informarea Consumatorului, va oferi livrarea la prețul corect, însă dacă acesta nu îi convine Consumatorului, se poate retrage de la contract.
Prețurile, pozele și descrierile afișate pe site sunt doar de referință și nu constituie o ofertă. Pentru informații detaliate despre produse și despre prețurile acestora vă rugăm să ne contactați. Comanda va intra în vigoare, atunci când după mesajul automat de confirmare comanda online va fi confirmată separat de angajatul nostru prin e-mail sau prin telefon. Mesajul automat de sistem din webshop nu constituie o confirmare a comenzii. Firma noastră își exclude râspunderea:
  • în caz de defect din rețeaua de Internet, care împiedică funcționarea webului și cumpărarea;
  • în cazul datelor și conținuturilor mesajelor trimise pe Internet care nu provin de la Firma noastră;
  • în cazul oricărui bug, eroare tehnică sau erori de sistem cauzate vis maior;
  • în cazul greșelilor sau a datelor incorecte de pe site
Cu plasarea comenzii consumatorul/clientul este de acord, ca Firma noastră are dreptul de a schimba termenul de livrare - în funcție de circumstanțe - informând consumatorul/clientul. În unele cazuri se poate întâmpla ca ambalajul/cutia produselor de același tip să conțină și accesorii, elemente opționale (card SD, toc, cablu de rețea) în plus față de accesoriile de bază, iar în unele cazuri numai accesoriile furnizate obligatorii. Acest lucru nu înseamnă executarea necorespunzătoare a produselor consumatorului. Cu plasarea comenzii consumatorul acceptă cele menționate anterior și le consideră ca parte integrantă a contractului.
Accept Refuz